Dve Kule

O Nama

O restoranu Dve Kule

 

O restoranu Dve Kule i njegovim salama bi se moglo mnogo pisati. Ali, najvažnije je reći da je naš restoran porodična firma sa višedecenijskom tradicijom i iskustvom u organizovanu venčanja i raznih vrsta proslava.

Restoran Dve Kule se nalazi u Ugrinovcima u ulici Zemunska 24

Naš prijatan ambijent je idealan za sve vrste svečanosti.

Organizujemo sve vrste proslava, svečanosti, poslovnih ručkova..., raspolažemo sa dve sale - veća sala do 350 mesta, manja do 90 zvanica i obezbedjenim parkingom sa video nadzorom. Naš profesionalni tim spreman je na sve zahteve u cilju što boljeg organizovanja Vaše proslave. Nudimo vam vrhunsku domaću hranu i piće po pristupačnim cenama i atmosferu koja se ne zaboravlja.

Sa nama ne treba da brinete jer detalji su naša briga..Vaše je samo da zamislite, a čaroliju ćemo mi stvoriti.

 

Kuhinja restorana

Nudimo Vam najrazličitije specijalitete, posebno pripremljene od strane naših profesionalnih kuvara, samo za Vas. Naše stučno i prijatno osoblje je tu da Vas usluži i da preporuku, kako biste svaki put izabrali pravi specijalitet po Vašem ukusu. 

Volimo da kombinujemo tradicionalne specijalitete sa modernim jelima i stvaramo nesvakidašnju harmoniju ukusa. 

Za Vas kuvaju profesionalci čija se kreativnost i strast prema ukusima oslikava u svakom jelu. Uz tri menija koje nudimo možete  sa našim menadžerom napraviti Vaš jedinstveni meni.

Sa našim menadžerom možete dogovoriti donošenje i skladištenje Vaše hrane ukoliko ne želite koristiti usluge naše kuhinje. Sve opcije cu moguće, od komepletno našeg menija ili našeg menija a Vašeg pečenja do toga da Vi dostavite kompletan meni.

 

Restoran za svadbe, venčanja kuhinja restorana

 

Mala i Velika sala restorana za svadbe, proslave, punoletstva, poslovne ručkove...

Naš restoran raspolaže sa dve moderno uređene sale. Mala sala do 90 gostiju pogodna za manje proslave, poslovne ručkove... Velika sala prima do 350 gostiju i pogodna je za velike svadbe i proslave.

 

Ostalo

Dolaskom u naš restoran možete završiti sve potrebno za Vaše venčanje, U razgovoru sa našim menadžerom možete angažovati muziku i fotografa za Vaše venčanje, proslavu, poslovni ručak...

Restoran poseduje svoj parking za 50 automobila koji je pokriven video nadzorom.

WI-fi je besplatan u celom objektu.

Naš restoran ispunjava sve međunarodne HACCP standarde.

 

Kontakt

11277 Beograd,
Zemunska 24
064 99 99 532
restorandvekule@gmail.com